aktiviteiten

Hieronder vindt u de aktiviteiten die de Dorpsbieb organiseert

 

 

VOORLEZEN PEUTERS

Momenteel worden vier groepen peuters voorgelezen door vrijwilligers; twee groepjes van gastouders, een groep peuters van Nijntje Pluis en kinderen van de Peutergym.

 

LEZINGEN

Met enige regelmaat worden er lezingen gehouden. De bieb nodigt mensen uit die boeiend kunnen vertellen over interessante onderwerpen.

Lijkt het u leuk iets te komen vertellen wat voor andere mensen interessant is om te horen? We gaan daarover graag met u in gesprek. Meld u aan via ons emailadres en we nemen contact met u op.

 

LEESKRING

De leeskring bestaat uit ca. 10 personen die per kwartaal één boek lezen en dat samen bespreken.

 

HANDWERKGROEP

In de herfst-/wintermaanden (november t/m maart) wordt eens per maand een handwerkmiddag gehouden. Iedereen neemt zijn eigen handwerk mee. Of u haakt, breit, borduurt of kantklost, het maakt niet uit.

Het doel van de bijeenkomst is om, onder het genot van een kop koffie of thee, gezellig samen aan de koffietafel te handwerken en contacten te leggen. De consumpties zijn voor eigen rekening. De data vindt u in onze agenda.

 

REPAIRCAFÉ (NIEUWE STIJL)

In november starten we met het Repaircafé nieuwe stijl. Bij het Repaircafé kunt u kleine huishoudelijke apparaten gratis laten repareren. Aan te schaffen materiaal dat nodig is voor reparatie, is voor rekening van de eigenaar.

Als u iets te repareren hebt, kunt u zich aanmelden op deze website onder de knop “Repaircafé” of met een formuliertje dat verkrijgbaar is in de dorpsbieb.

 

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

De dorpsbieb biedt plaats aan leerlingen van het Twents Carmel College die een maatschappelijke stage moeten vervullen. De leerling loopt mee met één van onze vrijwilligers en wordt wegwijs gemaakt in de bieb en ingezet bij diverse werkzaamheden.

Dorpsbieb op facebook

Route

© 2019 Dorpsbieb Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead